Rutt

Sådär, min planerade rutt har alltså från början varit att följa östkusten ner mot hemstaden Söderhamn för att sedan ta av och cykla inåt landet, sydväst mot västkusten. Inte den kortaste vägen och inte heller längs Sverigeleden, även om jag följt den vissa sträckor. Totalt har jag räknat med att avverka ca 290 mil. Norr till söder. Med facit i hand hade jag faktiskt aldrig valt att cykla från söder till norr. Det känns naturligare att cykla söderut till sommaren och bort från snöblandat regn i juni. Starten skedde den 5e juni i Kilpisjärvi och kommer att avslutas i Trelleborg, förhoppningsvis runt 18e juli.

Jag har märkt ut på kartan det jag redan cyklat i mörkare rosa och den preliminära sträckan jag har framför mig i ljusrosa. Mindre än hälften kvar alltså! Det känns helt overkligt!

Städer jag kommer passera framöver: Bollnäs, Falun, Ludvika, Filipstad, Karlstad, Uddevalla, Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö och slutligen Trelleborg. 

Bor du i någon av städerna och har tips på ställen jag måste se innan jag passerar, fina campingar eller t o m har en sängplats över - var inte rädd att maila! [email protected]

 
Rutt | | En kommentar |
Upp